Dalama Yeniköy İlkokulu

Vizyon: Dünden bugüne ve geleceğe erdemli gurur duyulacak nesiller yetiştiren değişime açık etkili, nitelikli bir okul olmak.

Misyon: Atatürkçü düşünce sistemi davranış haline getirmeyi amaçlamış, çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, Ulusal ve evrensel değerleri yaşayan ve yaşatan, kendisi, ailesi ve çevresiyle barışık, günümüz bilgi çağının gereklerini yerine getirmeyi temel ilke olarak benimseyen, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayıcı, yaratıcı ve üretken, hoşgörü sahibi..

Başarılar:

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://dalamayenikoyilkokulu.meb.k12.tr

Adres - DALAMA BUCAĞI YENİKÖY MAH. 6709 SK. DALAMA YENIKÖY İLKOKUL VE ORTAOKULU BLOK NO: 22 EFELER / AYDIN

Yerleşim Yeri - Köy

Ulaşım Dalama birlik arabalarıyla her 20 dk bir okulumuza ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 29 km